A Green Shield Kft. 2019. évben alakult. Tevékenységünket a kezdetektől a személyes feladatellátásra, szakértelemre, elkötelezett és lelkiismeretes munkavégzésre épülve alakítottuk ki. Folyamatos fejlődésünk a partnereinkkel folytatott kölcsönös előnyökön alapuló együttműködésben, szolgáltatásaink megrendelői igény szerinti alakításában és magas színvonalú biztosításában rejlik.

Kezdetben élőerős személy-és vagyonvédelemmel foglalkoztunk, kamatoztatva a rendelkezésünkre álló évtizedes releváns szakmai múltat, tudást és stratégiai gondolkodást.

Feladataink köre, csapatunk létszáma és megrendelőink tábora az évek során folyamatosan bővült, változatlanul biztosítva minden munkánk bázisaként az élőerőt.

Szolgáltatásaink között azóta előkelő helyet foglal el a légiközlekedés-védelmi szolgáltatások, illetve a hozzájuk kapcsolódó oktatások, illetve tanácsadások komplex rendszere a hazai repülőtéri védelmi piacon. Képzett és tapasztalt szakembereink, hatóság által jóváhagyott oktatóink napi rendszerességgel vállalnak szerepet a légiközlekedés-védelmi célok és elvárások biztosításában, illetve közvetítésében.

Szakmai kapcsolataink révén vámügyintézői tevékenységi körrel is bővült szolgáltatásaink palettája, így megbízóink nemzetközi szállítmányozások során felmerülő vámkezeléssel kapcsolatos megbízásait is fogadjuk, szakszerű, pontos, határidőre történő elvégzését garantáljuk, vámügyintéző és vámszakértő munkatársainkkal.

Folyamatosan végzünk épülettakarítási szolgáltatásokat irodaházak, egyéb intézmények számára. Megrendelőinkkel folytatott szoros kapcsolattartás, jelzéseik, igények naprakész ismerete a tartós, elégedett partneri együttműködés záloga számunkra.

Társaságunk a jogszabályi előírásoknak megfelelően igyekszik piaci helyzetét folyamatosan biztosítani és erősíteni, ezért minden típusú munkánk középpontjában a törvényesség, szakszerűség és a vevői megelégedettségre való törekvés áll, amit a szakmai innováció melletti elkötelezettségünkkel is igyekszünk közvetíteni.

A független auditorokkal tanúsíttatott MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer és az AEO Engedélyezett Gazdálkodó program által meghatározott célokat kötelezőnek ismerjük el.

A Green Shield Kft. szolgáltatásai által magas szintű szakmai felkészültséggel és kiváló minőségű termékpalettával kívánjuk szolgálni minden meglévő és jövőbeli megbízóinkat.

Bízunk benne, hogy nemsokára Önt is elégedett partnereink között köszönthetjük!