„Nehéz az lehet, de lehetetlen nincs”

A Green Shield Kft. 2019. június 7-én alakult. Alapvető célkitűzésünk volt a magas szintű vagyonvédelmi szolgáltatások mellett egyéni légiközlekedés védelmi szolgáltatások alkalmazása és fejlesztése a hazai repülőtéri védelmi piacon, illetve azon túlmenően is. Társaságunk többévtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereivel több területen is piacvezető vállalkozásként eredeti megoldásokat alkalmaz a polgári élet bombabiztonságának területén.
Társaságunk tevékenységi köre felöleli a fent említett szolgáltatások, illetve a hozzájuk kapcsolódó oktatások, illetve szakértői tanácsadások komplex rendszerét. A Green Shield Kft. holdingjában működő ágazatok magas szintű szakmai felkészültséggel és kiváló minőségű termékpalettával kívánják szolgálni minden meglévő és jövőbeli üzlettársunkat.
Bízunk benne, hogy nemsokára Önt is elégedett Partnereink között köszönthetjük!

A Green Shield Kft a jogszabályi előírásoknak megfelelően igyekszik piaci helyzetét folyamatosan biztosítani és erősíteni, ezért tevékenységünk középpontjában a törvényesség és a vevői megelégedettségre való törekvés áll, amit a szakmai innovatív kutatás-fejlesztés melletti elkötelezettségünkkel is igyekszünk közvetíteni. Társaságunk vezetése a független auditorokkal tanúsíttatott MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015, az AQAP 2120:2009 minőségirányítási rendszerek és az AEO Engedélyezett Gazdálkodó program által meghatározott célokat kötelezőnek ismeri el.